SPAM-filter

We maken gebruik van de inkomende filtering van SpamExperts om mail te beveiligen tegen SPAM, virussen, phishing en malware.
SpamExperts voert daarbij verschillende checks uit bij de verzender van de e-mail.

Je kan daarbij denken aan:

Het SPAM-filter van SpamExperts is redundant uitgevoerd over IPv4 en IPv6 en verspreid over meerdere datacentra in verschillende landen. Dit zorgt ervoor dat e-mail altijd afgeleverd kan worden bij het SPAM-filter. Na aflevering gaat het SPAM-filter de verschillende checks uitvoeren om de mail daarna zo snel mogelijk bij de mailserver af te kunnen leveren.

Wanneer de mailserver achter het SPAM-filter tijdelijk onbeschikbaar is, zal het inkomende filter van SpamExperts de mail in de afleverwachtrij houden totdat de mailserver weer mail aan kan nemen. Dit zorgt ervoor dat tijdelijke onbeschikbaarheid van de mailserver nooit de oorzaak is dat mail onbesteld retour gaat naar de afzender.

Het SPAM-filter is standaard inbegrepen voor 1 domeinnaam vanaf hostingpakket professional en de hogere hostingpakketten. Mocht u meer domeinnamen willen beveiligingen met de inkomende SPAM filtering dan is dit mogelijk voor €15,- excl. BTW per jaar per domeinnaam.

Wilt u meer dan 4 domeinnamen beveiligen? Neem contact op voor een passende offerte.