Domeinnaam checken of die vrij is

Voordat je het idee voor je bedrijf verder gaat uitwerken, is het belangrijk om de beschikbaarheid van je domeinnaam te controleren.

Een goede naam uitkiezen met de juiste domeinnaam kan lastig zijn, daarbij helpen we je graag persoonlijk, neem hiervoor telefonisch contact op.

Voer je gewenste domeinnaam in zonder http://www. ervoor om de beschikbaarheid te checken
Voer de domeinnaam check hierboven uit om resultaten te tonen

Domeinnaam registreren

Wanneer jouw gewenste domeinnaam vrij is kan je deze meteen registreren en met enkele uren gebruiken voor je website en/of e-mail.

Voor de registratie hebben we enkele bedrijfs en persoonsgegevens van je nodig zoals (bedrijfs)naam, adres, telefoonnummer en e-mail.

Domeinnaam in quarantaine

Mocht jouw domeinnaam in quarantaine staan, dan kunnen we deze bij vrijkomst opnieuw voor je registreren of uit quarantaine halen als jij de vorige eigenaar bent.

Domeinnaam verhuizen

Mocht je een domeinnaam reeds elders geregistreerd hebben, dan kan je de domeinnaam ook verhuizen met behulp van de verhuiscode van de domeinnaam.

Tijdens de controle kan je aangeven dat je de domeinnaam wilt verhuizen en reeds een verhuiscode hebt. Later in het proces kan de verhuiscode met je gegevens invoeren zodat de verhuizing in orde gemaakt kan worden.

Mocht er voor jou extensie meer informatie nodig zijn of restricties gelden, dan laten we je dit weten.

SIDN registrar .be domein EURid .de domein .com domein .net domein