Domeinnamen

Een domeinnaam is de manier om jouw website vindbaar te maken op het internet. Meestal kies je voor je bedrijfsnaam of persoonlijke naam, maar uiteraard is alles mogelijk. Met een eigen domeinnaam en hostingpakket kan je je e-mailadres gebruiken en een website opzetten.

Vinkje

Inclusief gratis managed DNS-servers

Vinkje

Houder altijd op je eigen naam of bedrijfsnaam

Vinkje

Meer dan 1000 extensies mogelijk om te registreren

Populaire extensies

Uiteraard bieden we alle populaire extensies aan. Daarnaast bestaan nog circa 1000 andere en dat aantal blijft nog steeds groeien.

Controleer of je favoriete domeinnaam en extensie beschikbaar is via de domeincheck en registreer of verhuis deze

.nl domeinnaam

€15,-
excl. BTW per jaar

.com domeinnaam

€15,-
excl. BTW per jaar

.be domeinnaam

€15,-
excl. BTW per jaar

.eu domeinnaam

€15,-
excl. BTW per jaar

Domeinnaam registreren

De meeste domeinnamen kunnen we zonder restricties direct voor je registreren op je eigen of je bedrijfs-naam. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zullen we dit zo snel mogelijk aan je aangeven tijdens het registratieproces.

Populaire domeinextensies registreren

Kies je jouw domeinnaam uit de populaire extensies, dan kan je domeinregistratie realtime gedaan worden bij de registry (beheerder van de extensie). Na domein registratie duurt het circa 1 a 2 uur voor je met je domein aan de slag kan (de wereldwijde DNS-servers moeten je naam nog verwerken).

Domeinnaam verhuizen

Voordat je een domeinnaam verhuist zul je eerst de verhuiscode op moeten vragen bij je huidige provider. Met de verhuiscode en de eventuele verwijdering van het verhuisslot kan je de verhuizing van je domeinnaam starten naar een andere hostingprovider.

Realtime je domeinnamen verhuizen

De meest gebruikte domeinnextensies die je wilt verhuizen kunnen realtime en zijn na 1 a 2 uur te gebruiken bij je nieuwe provider. Twijfel je hierover bij de extensie van je domeinnaam? Vraag dit dan voor de zekerheid even na.

Heb je vragen of wil je meer informatie over je gekozen domeinnaam? Neem contact met ons op door ons een e-mail te sturen of even te bellen.