Spamfilter

We maken gebruik van de inkomende spamfiltering van SpamExperts om e-mail te beveiligen tegen spam, virussen, phishing en malware.
SpamExperts voert daarbij verschillende checks uit bij de verzender van de e-mail.

Je kan daarbij denken aan:

Het spamfilter van SpamExperts is redundant uitgevoerd over IPv4 en IPv6 en verspreid over meerdere datacentra in verschillende landen. Dit zorgt ervoor dat e-mail altijd afgeleverd kan worden bij het spamfilter. Na aflevering van de mail aan het spamfilter worden de verschillende checks uitgevoerd om de mail daarna zo snel mogelijk bij de mailserver af te kunnen leveren.

Wanneer het spamfilter twijfelt komt die betreffende mail terug in de quarantaine. De quarantaine kan je zelf beheren middels een dagelijkse reportage in je mail of online inloggen bij het SpamExperts spamfilter en daar de quarantaine bekijken. Op die manier kan je ervoor zorgen dat al je belangrijke mail altijd aankomt in je mailbox.

Tevens is er een mogelijkheid om spam-mails te markeren als spam om het spamfilter te laten leren welke mail spam is en welke mails niet. SpamExperts filtert genoeg mailverkeer om nieuwe spam-mails binnen een dag te kunnen herkennen, te markeren en niet meer aan mailservers af te leveren. Het grote klantenbestand die spam markeert en het zelflerend systeem van het spamfilter zijn belangrijk in het tegengaan van nieuwe phishing en spam mail.

Wanneer de mailserver achter het spamfilter tijdelijk onbeschikbaar is, zal het inkomende filter van SpamExperts de mail in de afleverwachtrij houden totdat de mailserver weer mail aan kan nemen. Dit zorgt ervoor dat tijdelijke onbeschikbaarheid van de mailserver nooit de oorzaak is dat mail onbesteld retour gaat naar de afzender.

Het spamfilter is standaard inbegrepen voor 1 domeinnaam vanaf hostingpakket professional en grotere hostingpakketten. Mocht je meer domeinnamen willen beveiligingen met het inkomende spamfilter dan is dit mogelijk voor €15,- excl. BTW per jaar per domeinnaam.

Wilt je meer dan 4 domeinnamen beveiligen met het SpamExperts spamfilter? Neem contact op voor een passende offerte.